Sostanze in database
Scheda d'esempio
Accesso al database
Ultima azienda iscritta

Safety evaluation of the food enzyme catalase from porcine liver

Undefined

The food enzyme catalase (hydrogen‐peroxide:hydrogen‐peroxide oxidoreductase; EC 1.11.1.6) is obtained from porcine liver by Avances Bioquímicos Alimentación, S.L. (Spain). The food enzyme is intended to be used in cheese production for decomposition of hydrogen peroxide in brine. The manufacturing process involves the use of a solvent not permitted in the production of foods and food ingredients according to Directive 2009/32/EC. Consequently, the food enzyme does not comply with the existing requirements in the EU.

Ultimi Tweets

06/06/2016 - 11:11
Nuovo componente inserito: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil https://t.co/mGvGLRQ05k
29/05/2016 - 10:04
Nuovo componente inserito: Linum Usitatissimum seed oil Error
27/05/2016 - 16:38
Nuovo componente inserito: Soybean oil https://t.co/9prxB7xyiu

NOAEL-crew

Coordinatore progetto

Inserimento ingredienti cosmetici

Revisione contenuti

Amministrazione del sito

Adesioni e contatti

Per informazioni tecniche sul progetto andare alla sezione FAQ o contattare Roberto Narducci:
 
infoATnoaelproject.it o robymagnoATgmail.com
 
Per informazioni riguardo i costi e le modalità di adesione contattare Federica Cambiganu:
 
federica.cambiganuATpin.unifi.it
 +390574602511
PIN s.c.r.l. - Piazza Giovanni Ciardi 25, 59100 - Prato